Min sidste vilje

Min Sidste Vilje er en hjælp til at beskrive de ønsker, du måtte have til din begravelse/bisættelse. Ved at udfylde Min Sidste Vilje hjælper du dine pårørende ved på forhånd at træffe nogle af de mange svære valg, der er nødvendige, når der skal planlægges en begravelse/bisættelse. Det er vores erfaring, at jo mere man selv har bestemt og valgt på forhånd, jo mere hjælper man sine pårørende i den svære situation de befinder sig i efter et dødsfald.

Bestil pjece her


Sådan udfylder du 'Min sidste vilje'

  • Udfyld 'Min Sidste Vilje' i en elektronisk udgave. Herefter kan du udfylde dokumentet direkte på skærmen og gemme det på din egen computer. Finder du senere ud af, at dine ønsker har ændret sig, kan du blot åbne dokumentet, tilføje dine rettelser og gemme dokumentet igen.
  • Hent Min Sidste Vilje ned på samme måde som ovenfor, men print dokumentet og udfyld det, mens du har det liggende foran dig. Får du brug for at ændre noget, kan du lave rettelserne direkte i dokumentet, eller du kan printe en ny kopi, som du kan udfylde helt fra bunden.
  • Hent eller bestil et trykt eksemplar af Min Sidste Vilje hos os. Kontakt os på E krabbes@krabbes.dk eller bestil pjecen her

Et par gode råd vedr. dit dokumentet - 'Min sidste vilje'

  • Når du gemmer filen på din computer, så giv den et navn, du kan huske og gem filen et sted, hvor du eller dine nærmeste kan finde den igen, når der er behov.
  • Som en del af titlen på PDF-filen kan du fx. skrive datoen for, hvornår du udfyldte dokumentet. Dette gør det lettere at finde den nyeste udgave, hvis du ved en fejl skulle have flere udgaver af dokumentet liggende.
  • Det er en god idé at fortælle dine nærmeste, at du har udfyldt ‘Min Sidste Vilje’ samt hvor du opbevarer den. Har du ‘Min Sidste Vilje’ liggende elektronisk som en fil på din computer, så sørg for også at fortælle, hvor du gemmer adgangsoplysningerne til din computer.
  • Selvom du har udfyldt ‘Min Sidste Vilje’ elektronisk, kan det være en fordel, at du som en ekstra sikkerhed laver et print af dokumentet. Du kan også lave ekstra kopier, som du kan dele med dine nærmeste.
  • Har du brug for mere viden om død og begravelse, for at du kan tage stilling til de forskellige spørgsmål i ‘Min Sidste Vilje’, er du velkommen til at kontakte Krabbes Begravelsesforretning.
Kontakt os
image description
Krabbes Begravelsesforretning
9782 0966 krabbes@krabbes.dk
Visitkort