Danske Bedemænd

Krabbes Begravelsesforretning

Krabbes Begravelsesforretning er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd. 

For at kunne yde den bedste service, holder vi os løbende opdateret via kurser og øvrige uddannelsestilbud gennem vores medlemskab af brancheforeningen Danske Bedemænd
 

Brancheforeningen Danske Bedemænd

Danske Bedemænd er en brancheforening for danske bedemænd, der ser det som deres fornemste opgave at tilbyde en høj, professionel standard kombineret med en dyb respekt for den enkelte opgave og det enkelte menneske.

Alle medlemmer af foreningen er UDDANNEDE bedemænd – det er DIN sikkerhed for kvalitet og ekspertviden. Uddannelsen skal gennemføres indenfor de første 2 års medlemskab. Uddannelsen kan udbygges med en flerårig diplomuddannelse. 

Danske Bedemænd blev stiftet i 1957 og har i over 60 år arbejdet for en høj etik og kvalitet i det arbejde, som medlemmerne udfører.

Foreningen har i dag ca. 280 medlemsforretninger fordelt over hele Danmark og arbejder tæt sammen med lignende organisationer i Norge, Sverige og Island.

Danske Bedemænd er desuden tilsluttet European Federation of Funeral Services, der er en europæisk sammenslutning af bedemandsforretninger/-organisationer.

Kontakt os
image description
Krabbes Begravelsesforretning
9782 0966 krabbes@krabbes.dk
Visitkort